skip to Main Content

JUNIORI JU-JUTSUSSA OPPII TÄRKEITÄ TAITOJA!

Wasamovella harjoittelee eri-ikäisiä lapsia ja nuoria kahdessa eri ikäryhmässä opettelemassa Hokutoryu ju-jutsun taitoja ja saloja: Kirppujen ryhmässä temmeltää ja touhuaa 5-7-vuotiaita lapsia, jotka harjoittelevat ju-jutsua leikinomaisesti. Heillä pääpaino on kehonhallinnassa ja jumpassa. Junioriryhmässä harjoittelee 7-14-vuotiaita lapsia ja nuoria. Heidän harjoituksensa koostuvat leikistä, kehonhallinnasta, tekniikkaharjoittelusta sekä ottelemisesta (suojien kanssa).

Meillä lapsi ja nuori oppii harjoittelemaan kurinalaisesti hyvällä asenteella ja samalla hänen kuntonsa ja itsetuntonsa kasvaa. Tervetuloa meille harjoittelemaan juniori ju-jutsua!

Harjoitusajat :

Kirput : torstaisin klo 17-18

Juniorit (värivyöt) : tiistaisin ja torstaisin klo 18-19, vapaaehtoinen lisäharjoitus lauantaisin klo 13-14. Lauantain treenissä myös otteluharjoitteita, joten suojia mukaan mahdollisuuksien mukaan (alasuojat/hammassuojat/säärisuojat/otteluhanskat)

Juniorit (alkeiskurssi) : torstaisin klo 17-18

kts. myös ajankohtaiset tiedotteet täältä.

Lisätiedot:

Kai Julin : kai [at_] wasamove.fi

Ville Vuorela : villejvuorela [at_] gmail.com

Huom. junnujen huoltajat! Kirppujen ja junnujen treenien yhteydessä voit osallistua ryhmäliikuntatunneille tai harjoitella kuntosalilla 5€ kertamaksulla. Käytä odotteluaika hyväksesi!

Back To Top