skip to Main Content

Syksy 2022

pvm: 1.8.2022

Juniorit jatkoryhmä ja peruskurssi : Jatkoryhmän syyskausi alkaa ti 23.8.2022 klo 17. Uusi junioreiden peruskurssi alkaa ti 6.9.2022 klo 17.
Treenit ovat 2 kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 17-18. Vapaaehtoinen sparritreeni lauantaisin klo 13-14, jossa harjoitellaan ottelutekniikkaa.
Peruskurssin päättävä keltaisen vyön vyökoe pidetään ti 6.12.
Tässä tietoa peruskurssin aloittavalle, mitä ju-jutsun harrastaminen maksaa: https://www.wasamove.fi/mita-hokutoryu-ju-jutsun-harrastaminen-maksaa/

Muuta : 
  • Turun ju-jutsuseura järjestää perinteisen juniori ju-jutsuleirin 17.-18.9.2022, katso lisätiedot : https://www.hokutoryu.com/index.php/pages/tapahtumat
  • Ohjattuja harjoituksia ei pidetä syyslomaviikolla 17.-23.10.
  • Syyskauden viimeiset treenit ja pikkujoulut junioreille pidetään torstaina 15.12. Sitten pidämme joulutauon. Ohjatut treenit jatkuvat loppiaisen jälkeen.
Aikuiset : ohjatut treenit 2 kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin klo 18-19:30. Vapaaehtoinen sparritreeni lauantaisin klo 13-14, jossa harjoitellaan ottelutekniikkaa.

 

Ottelutreeneistä: 
Pakolliset suojavarusteet ottelutreeneissä on alasuojat ja hammassuojat. Hyvä olisi olla myös säärisuojat ja jotkin otteluhanskat (nyrkkeily- tai grappling). Sopvia varusteita voi ostaa mm. Wasamoven kassalta tai sitten verkkokaupoista, esim. www.budogu.fi / www.kamppailuvaruste.fi / www.nipponsport.fi
Kysy näistä ohjaajilta tarvittaessa lisätietoja.

Seuran (Vaasan Hokutoryu ju-jutsu ry) jäsenmaksu ja karateliiton harrastajalisenssi vuodelle 2022

Jokainen ju-jutsuharrastajalla pitää olla aktiivinen harrastajalisenssi ja seuran vuosittainen jäsenmaksu maksettuna.
Voit ostaa tai uusia harrastajalisenssisi vuodelle 2022 suoraan karateliiton sivuilta: https://karateliitto.fi/fi/lisenssit-ja-vakuutukset/ , suomisport-palveluun liittymällä.
Harrastajalisenssin hinta vuodelle 2022 on 10€. Lisenssin lisäksi sieltä voi ostaa halutessaan vapaaehtoisen vakuutuksen, joka korvaa mahd. tapaturmat treeneissä tai kilpailuissa.
Vaasan Hokutoryu ju-jutsu ry:n jäsenmaksu vuodelle 2022 on 20€. Kun sinulla on aktiivinen lisenssi, loggaa sisään suomisport -palveluun tunnuksillasi ja maksa seuran jäsenmaksu suomisportin kautta. Voimassaoleva lisenssi ja jäsenmaksu edellytetään harrrastukseen ja vyökokeeseen.

Suomen karateliiton, jonka alaisuudessa myös hokutoryu ju-jutsu toimii, lisenssikäytäntö : https://karateliitto.fi/fi/uutiset/karateliiton-lisenssiuudistus/

Valtakunnalliset Hokutoryu-tapahtumat

Ju-jutsuleirit / kilpailut:

Katso : https://www.hokutoryu.com/index.php/pages/tapahtumat

Lisätiedot:

Kai Julin

Back To Top