skip to Main Content

Syksyn 2023 aikataulun löydät täältä.

LIHASKUNTO

Body

Body on monipuolinen koko kehon lihaskuntotunti, jossa alkulämmittelyn jälkeen keskitytään vahvistamaan kokonaisvaltaisesti ylä- ja alavartalon lihasryhmiä tehokasta keskivartalotreeniä unohtamatta. Lihaskuntoharjoituksissa hyödynnetään kehon omaa painoa ja kevyitä lisävastuksia kuten käsipainoja, levypainoja ja kuminauhoja. Tunnin lopussa lyhyet venyttelyt.

BodyMove

BodyMove on energinen ja tehokas intervallityylinen treeni, jossa lihaskunto- ja sykeosuudet vuorottelevat. Yksinkertaisen alkulämmittelyn jälkeen tehdään koko kehon treeni välineillä ja kehonpainoharjoitteilla. Lihaskunto-osuuksien välissä nostetaan sykettä. Tunnin lopussa lyhyet venyttelyt. Hikitakuu!

Kahvakuula

Kahvakuulailu on huipputehokas harjoittelumuoto, jossa isoilla perusliikkeillä haastetaan koko keho. Kahvakuulan avulla tehtävät toiminnalliset harjoitteet kehittävät kestävyyttä, voimaa, tasapainoa ja lihaskoordinaatiota. Ohjatulla kahvakuulatunnilla opit oikean suoritustekniikan ja saat vinkkejä myös itsenäiseen harjoitteluun. Voit valita painot itse ja tehdä liikkeet omassa tahdissa. Aikataulustamme löytyy useampia kahvakuulatunteja, joiden kesto vaihtelee puolesta tunnista tuntiin. Tule todistamaan, kuinka kokonaisvaltaista kahvakuulaharjoittelu on ja kuinka nopeasti kehityt!

Kiertoharjoittelu

Kiertoharjoittelussa haastetaan kokonaisvaltaisesti vuorollaan koko vartalon lihasryhmät erilaisia välineitä ja kehonpainoa apuna käyttäen. Voit aina valita painot itse ja näin vaikuttaa treenin haastavuuteen. Lihaskunnon lisäksi tunti kehittää aerobista kuntoa ja nostaa sykettä. Liikkeet tehdään kierroksittain ja kierrosten välissä pidetään pieni tauko. Tunnin lopussa lyhyet venyttelyt.

Pump

Pump-tunnilla kuntosaliharjoittelusta tutut liikkeet on tuotu ryhmäliikuntatunnille. Pumpissa haastetaan kokonaisvaltaisesti vuorollaan koko vartalon lihasryhmät tankoa ja levypainoja vastuksena ja step-lautaa apuna käyttäen. Pump-tunnilla voit aina valita painot itse ja näin vaikuttaa treenin haastavuuteen ja seurata helposti kehittymistäsi. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Tunnin lopussa lyhyet venyttelyt.

Painonnosto

Painonnosto on todella monipuolista ja kehittävää harjoittelua. Painonnostotunnilla pääset käsiksi työnnön ja tempauksen saloihin. Tunti on nimenomaan tekniikkapainoitteinen tunti, jossa jokainen käyttää itselleen sopivia painoja. Tunnilla tehdään erilaisia tempauksen ja työnnön apu- ja osaharjoitteita sekä nostetaan koko nostoja. Lisäksi tunneilla tehdään harjoitteita jalostamaan nopeutta, voimaa sekä taitoa.

RVP

RVP on energinen lihaskuntotunti, jossa alkulämmittelyn jälkeen keskitytään muokkaamaan ja vahvistamaan reisien, vatsan ja pakaroiden lihaksia monipuolisilla ja tehokkailla harjoituksilla. Lihaskuntoharjoituksissa hyödynnetään kehon omaa painoa ja lisävastuksia. Tunnin lopussa lyhyet venyttelyt.

Seniorijumppa

Tervetuloa mukaan ammattitaidolla ja huumorilla varustetuille senioritunneille. Ryhmässä liikut turvallisesti ja tehokkaasti ohjaajan avustamana. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja ryhmät on suunnattu sekä miehille että naisille. Lisätietoa kotisivujemme Seniorit-osiossa.

X-Fit

X-Fit on kokonaisvaltainen kuntopiiri, joka korostaa kuntosaliharjoittelun toiminnallisuutta. Tunnin tempo on tekijänsä mukainen, mutta jokainen pääsee varmasti haastamaan ja ylittämään itsensä – ja ennen kaikkea kehittymään! Tunti antaa laajasti haastetta koko vartalolle, polttaa kaloreita ja jättää maitohappoa elimistöön. Tunti pidetään salimme Crosstraining-tiloissa ja välineistönä käytetään kaikkia erilaisia välineitä mitä saliltamme löytyy – tehokkaita kehonpainoharjoituksia unohtamatta. X-Fit sopii jokaiselle kuntotasosta riippumatta!

SISÄPYÖRÄILY

IISEE Power –sisäpyöräilytunnit

IISEE Power –tunti on Keiser M3 –sisäpyörällä ajettava, teho-ohjattu IISEE-tunti. Power- tunnit ovat rakenteeltaan tuttuja IISEE Lime, Aero ja Focus –tunteja. Teho-ohjatut tunnit on merkitty lukujärjestykseen Power lisämerkinnällä. Tunnin aluksi jokaiselle pyöräilijälle määritetään omaa kuntotasoa vastaava aloitusvastus, johon tunnin aikana tehtävät vastuksen lisäykset ja vähennykset perustuvat. Videonäyttö tukee havainnollisesti tunnin etenemistä ja antaa yksilöllisiä ohjeita vastuksen käytöstä. Power –tunnit ajetaan Keiser M3-pyörillä, jotka ovat uusinta uutta suomalaisessa sisäpyöräilyssä. Keiserin pyörissä vastuksen säätö tapahtuu tarkalla ja huoltovapaalla magneettivastuksella. Ajotietokone näyttää poljinnopeuden (RMP) sekä watit eli teholukemat, jotka kertovat tarkasti vastustason. Sykemittariin yhdistettynä ajotietokone näyttää myös sykkeen ja kalorikulutuksen. Power –tunnilla pääset valitsemaan itsellesi juuri omaa kuntotasoasi vastaavan aloitustason ja varmistumaan, että tekemäsi harjoitus on tarkoituksenmukainen. Mikä parasta, tehoja seuraamalla oman kunnon kehittymisen seuranta on entistä helpompaa ja koukuttavampaa! Power –tunnit voi polkea halutessasi myös ilman tehoseurantaa normaalina IISEE –tuntina. Tulethan ensimmäiselle Power –tunnillesi ajoissa.

IISEE Lime Power

Lime on IISEE-tunneista lempein: se sopii täydellisesti ensimmäiseksi sisäpyöräilytunniksi tai vaikka ylläpitäväksi harjoitukseksi raskaampien treenien lomaan. IISEE Lime –tunnilla joka toinen kappale tehdään palauttavampaa työtä. Tunnin kesto 30min.

IISEE Aero Power

IISEE Aero –tunnit ovat kuntoa kehittäviä harjoituksia, joista suurin osa tavoitteellisesta harjoittelusta koostuu. Tunnilla pärjää mainiosti vähemmälläkin pyöräilykokemuksella. Tunnin kesto 45min.

IISEE Focus Power

IISEE Focus on sisäpyöräilytuntikattauksen raskain tunti. Focus-tunnilla on mahdollista kokeilla omia rajoja ja tuntea erittäin rasittavan harjoituksen huuma. IISEE Focus –tunneista saa eniten irti, kun muistaa nauttia niitä kohtuudella. Tunnin kesto 55-60min.

KESTÄVYYS

Latin Mix

Tule tanssimaan ja fiilistelemään kuumia lattarirytmejä! Keskitymme vuorollaan eri lattaritanssityyleihin (mm. cha cha, jive, paso doble, samba), harjoittelemme tanssilajin perustekniikkaa sekä rakennamme helpon kilpatanssista sovelletun koreografian. Latin Mix on tanssin iloa, vauhtia ja pehmeyttä. Naisellista ja supertehokasta! Tunti sopii jokaiselle.

Piloxing®

Piloxing on hauska, helppo ja tehokas ryhmäliikuntatunti, joka sisältää vaikutteita pilateksesta, nyrkkeilystä ja tanssista. Intensiivisellä ja vauhdikkaalla tunnilla nyrkkeily-, pilates- ja tanssisarjat vuorottelevat muodostaen tehokkaan samanaikaisesti kehoa vahvistavan ja huoltavan treenin. Askellustunti päättyy lyhyeen lihaskunto-osuuteen ja venyttelyihin. Tunti ei sisällä mutkikkaita koreografioita. Piloxing -tunti suositellaan tehtävän ilman kenkiä, jolloin myös jalkapohjien lihaksisto aktivoituu. Voit halutessasi hankkia liikkeitä tehostavat 250g painoiset vastushanskat. Kysy lisää ohjaajalta. Sleek – Sexy – Powerful!

STRONG by Zumba® 

STRONG by Zumba on vauhdikas, musiikin tahtiin tehtävä HIIT-tyylinen aerobictunti, joka haastaa koko kehon! Harjoitukset tehdään kehon omaa painoa vastuksena hyödyntäen. Tunti sisältää hyppyjä ja nostaa sykkeen ajoittain korkeisiin lukemiin, mutta on muokattavissa jokaiselle sopivaksi! Nimestään huolimatta tunnilla ei ole mitään tekemistä tanssitunnin kanssa. Tule ja haasta itsesi!

Zumba®

Zumba on vauhdikas ja energinen kuntotanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumbassa yhdistellään useita musiikki- ja tanssityylejä, joista syntyy aerobictunnille tunnusomaista intervalli- ja kestävyysharjoittelua hyödyntäen helppo ja tehokas tanssitunti. Vuoroin latinalaisen ja vuoroin kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa keho ja mieli rentoutuvat ja olo tuntuu energiseltä. Join the party!

Zumba®Gold

Lempeä lattaritanssitunti ZumbaGold on isosiskoaan Zumba Fitnesstä astetta pehmeämpi useita musiikki- ja tanssityylejä yhdistelevä tunti, joka ei sisällä hyppyjä. Tunti hellii kehoa ja mieli kiittää!

Zumba®Step 

Zumba®Step on vauhdikas kuntotanssitunti, jossa nimensä mukaisesti perinteisestä Zumbasta tutut energiset ja mukaansatempaavat tanssityylit yhdistyvät stepaerobiciin. Tuloksena on monipuolinen treenitunti, joka hauskanpidon lisäksi paitsi kehittää hapenottokykyä ja polttaa kaloreita, myös vahvistaa erityisesti jalkojen ja keskivartalon lihaksia – Aivan huomaamatta! Zumba®Step tarjoaa uusia haasteita sekä vannoutuneille zumbaajille että steppaajille. Fit has never been this fun!

KEHONHUOLTO

Pilates

Miten saat yhteyden keskivartaloa tukeviin lihaksiin? Pallea, poikittainen vatsalihas, lantionpohja ja näiden kolmen yhteys – sitä harjoitamme. Löydämme lantion oikean asennon. Suoristamme ryhdin, jolloin ”pömpötys” keskivartalossa katoaa. Keveillä, tarkoilla ja tehokkailla liikkeillä se onnistuu. Löydät aivan uudella tavalla keinon keskivartalon aktivointiin.

Pilates on huippuunsa hiottu kehonhallintamenetelmä, joka vahvistaa syviä lihaksia keskivartalossasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Pilateksella harjoitat itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston, joustavat nivelet sekä hyvän lihasvenyvyyden. Tunti sopii jokaiselle.

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunnilla keskitytään palauttamaan ja huoltamaan lihaksia monipuolisin ja luonnollisin venytys- ja liikkuvuusharjoituksin. Rauhallisesti etenevällä tunnilla käymme läpi koko kehon. Kun kehoa venytetään hyvällä tekniikalla, yhdistyvät sekä voima että notkeus. Käytämme tunnilla apuna myös foamrolleria, kuminauhaa ja keppiä. Kuuntele omaa kehoasi ja nauti liikkuvuusharjoitusten tuomasta hyvästä olosta.

Vinyasa Flow Yoga

Vinyasa means ”to move with the breath.” In a Vinyasa Flow Yoga class, poses are strung together to form fluid sequences of movement. We will flow in a creative and challenging way, always mindful of our bodies and breath. The class starts with a gentle warm-up, moving then towards a fast-paced sequence, where our heart rate increases and heat is generated in our bodies, the pace is then slowed down to cool down with some yummy twists and soft stretches. The class always ends with a long and relaxing savasana—the perfect way to end your day. The constant motion and rhythmical movement of the class will help you connect your body and mind and relieve stress and anxiety. Everyone is welcome! (Instructed in English)

Back To Top