skip to Main Content

Kahvakuula

Kahvakuulailu on huipputehokas harjoittelumuoto, jossa isoilla perusliikkeillä haastetaan koko keho. Kahvakuulan avulla tehtävät toiminnalliset harjoitteet kehittävät kestävyyttä, voimaa, tasapainoa ja lihaskoordinaatiota. Ohjatulla kahvakuulatunnilla opit oikean suoritustekniikan ja saat vinkkejä myös itsenäiseen harjoitteluun. Voit valita painot itse ja tehdä liikkeet omassa tahdissa. Aikataulustamme löytyy useampia kahvakuulatunteja, joiden kesto vaihtelee puolesta tunnista tuntiin. Tule todistamaan, kuinka kokonaisvaltaista kahvakuulaharjoittelu on ja kuinka nopeasti kehityt!

Kehonpainoharjoittelu

Kehonpainoharjoittelu on monipuolinen tapa kehittää fyysisiä ominaisuuksia, joissa staattista ja dynaamista voimaa vaativat liikkeet yhdistyvät ketteryyttä ja liikkuvuutta kehittäviin liikeyhdistelmiin. Kehonpainoharjoittelutunti koostuu perusliikkeistä ja liikeyhdistelmistä, joilla tasapaino, ketteryys, kehonhallinta ja voimatasot saadaan uudelle tasolle! Liikkeitä hyödynnetään myös muilla tunneilla, joten tuntia suositellaan jokaiselle.

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokasta ja turvallista harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoita ja harjoitteita hyödyntäen. Tunti on nimensä mukaisesti todellinen kunnonkohottaja! Nyrkkeily antaa erityisen hyvin kyytiä niska-hartiaseudun jumeille. Kuntonyrkkeily on kaikille avoin ryhmäliikuntatunti, jolle voit tulla mukaan milloin vain ja ilman omaa paria.

Rengasharjoittelu

Rengasharjoittelutunnilla monipuoliset toiminnalliset harjoitukset tehdään voimistelurenkaita apuna käyttäen turvallisena kokonaisuutena. Hauskaa, haastavaa ja järjettömän tehokasta!

X-Fit

X-Fit on kokonaisvaltainen kuntopiiri, joka korostaa kuntosaliharjoittelun toiminnallisuutta. Tunnin tempo on tekijänsä mukainen, mutta jokainen pääsee varmasti haastamaan ja ylittämään itsensä – ja ennen kaikkea kehittymään! Tunti antaa laajasti haastetta koko vartalolle, polttaa kaloreita ja jättää maitohappoa elimistöön. Tunti pidetään salimme Crosstraining-tiloissa ja välineistönä käytetään kaikkia erilaisia välineitä mitä saliltamme löytyy – tehokkaita kehonpainoharjoituksia unohtamatta. X-Fit sopii jokaiselle kuntotasosta riippumatta!

X-Fit SPORT

X-Fit SPORT tunneilla keskitytään toiminnalliseen voimaharjoitteluun. Tunti koostuu toiminnallisista liikkeistä kuten voima- ja painonnosto, kahvakuula-harjoitteista sekä tehokkaista kehonpainoliikkeistä.

Back To Top