skip to Main Content

Wasamovella voit harrastaa Hokutoryu Ju-Jutsua (HJJ), Potkunyrkkeilyä (KB), Vapaaottelua (MMA) ja Han Moo Doa (HMD). Lajeissa on mahdollista harrastaa aina kilpatasolle asti.

Kaikkien kamppailulajien harrastaminen aloitetaan peruskursseilla, jotka alkavat kahdesti vuodessa. Käymällä peruskurssin varmistetaan harjoituksiin osallistujien perusosaaminen ja turvallinen harjoittelu. Peruskurssien jälkeen voit osallistua jatkoryhmien harjoituksiin. Kamppailulajit ovat useimpiin lajeihin verrattuna edullisia harrastaa. Mutta joitain kuluja harrastus tuo esim. välineiden osalta. Mitä maksaa esim. Hokutoryu ju-jutsun harrastaminen? kts. täältä.

Kaikkia eri lajeissa tarvittavia varusteita (puvut, vyöt, hammassuojat, alasuojat, säärisuojat, nyrkkeilyhanskat, MMA-hanskat jne) voit ostaa Wasamoven kassalta sen aukioloaikoina. Kokoja löytyy sekä junioreille että aikuisille. Kysy ohjaajaltasi neuvoa varusteasioissa.

Suurin osa kamppailulajien ohjaajistamme ovat itse aktiivisia/entisiä kilpailijoita ja kokeneita ohjaajia – meillä saat osaavaa ja ammattitaitoista ohjausta lajiisi!

Back To Top