skip to Main Content

39€/kk

Meillä Wasamovella voit treenata ilman sitoutumista määräaikaiseen sopimukseen! Jäsenyysvaihtoehdoistamme suotuisin on toistaiseksi voimassa oleva 39€/kk jäsenyys, jonka voit irtisanoa tarpeen tullen 1kk irtisanomisajalla.  Saat jäsenenä käyttöösi kuntosalin sekä kaikki ryhmäliikunnan, toiminnallisen harjoittelun ja kamppailun ohjatut tunnit! Meillä on myös ilmaiset parkkipaikat! Jäsenkortilla sisäänpääsy joka päivä klo 5.00-22.30. Tsekkaa myös muut jäsenyysvaihtoehdot hinnastostamme ja kysy lisää!

*
Rakkaat asiakkaamme (19.10.2020),

Meidän kaikkien harmiksi Vaasan koronatartuntatilanne on edelleen vakava. Haluamme toimia vastuullisesti ja ennaltaehkäistä koronatartuntojen leviämistä. Tautitilanteesta johtuen olemme päättäneet jatkaa kaikkien ohjattujen ryhmien taukoa 25.10.2020 asti, jonka jälkeen toivottavasti pääsemme aloittamaan pienissä ryhmissä. Senioriryhmät ovat tauolla 1.11.2020 asti.

Vetoammekin kaikkiin kaupunkilaisiin, että jaksaisimme taas eristäytyä sosiaalisesti hetkeksi, jotta pääsisimme mahdollisimman pian takaisin harrastusten pariin!

Kuntosali on käytössä normaalisti. Kannustamme kuntosalin käyttäjiä reilujen turvavälien pitämiseen ja maskien käyttöön. Jos mahdollista, tule salille jo valmiiksi treenivaatteissa.

Turvallisia treenejä!

Meillä toimii myös nämä maksutavat

SISÄPYÖRÄILYTUNNIT

RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

KAMPPAILUTUNNIT

Wasamove – kaupungin monipuolisin kuntokeskus

Wasamove on helposti lähestyttävä ja monipuolinen kuntokeskus Vaasan Klemettilässä  – nopeiden kulkuyhteyksien päässä kaupungin joka suunnalta! Wasamoven jäsenenä käytössäsi on kuntosali sekä kaikki ryhmäliikunnan, toiminnallisen harjoittelun ja kamppailun ohjatut tunnit! Jäsenkortilla sisäänpääsy joka päivä klo 5.00-22.30. Tilamme ovat valoisat ja ilmavat, ja pihasta löytyy ilmaiset parkkipaikat.

Kattomme alla viihtyy värikäs joukko eri-ikäisiä aamu- ja iltavirkkuja, kunto- ja kilpaurheilijoita, joita kaikkia yhdistää liikunnan ilo! Tarjoamme ohjattuja tunteja ja laadukasta lajivalmennusta ryhmäliikunnan, sisäpyöräilyn, kamppailulajien ja toiminnallisen harjoittelun parissa kaikille ikäryhmille. Järjestämme säännöllisesti lajikohtaisia kursseja ja tarjoamme myös personal trainer -palveluita.

Tervetuloa joukkoomme! Let’s move, Wasa!

Welcome to Wasamove! We are a fitness center located close to city center with easy connection from anywhere in the city. As a member of Wasamove you have access to gym every day from 5am to 10.30pm with a key card. Moreover, you are welcome to join all classes from group fitness to crosstraining and martial arts. With us you’ll feel like home! So let’s move!

Back To Top