skip to Main Content

Kurssi tähtää selän hyvinvointiin! Terve selkä ja aktiivinen keskivartalon lihaksisto ovat tukipilareita, jotka kannattavat meitä arjen haasteissa.  Selästä kannattaa pitää huolta! Tutustu, miten sinä voit vaikuttaa omaan tai vaikkapa alaistesi jaksamiseen Terve selkä kurssin avulla.

Lisätiedot:
Sonja Viljanen 050 4525435
sonja@wasamove.fi

LÄÄKÄRIN SUOSITUS

Lääkäri Pasi Lintalan käsien läpi on kulkenut tuhansia selkäpotilaita. Moni selkäkipu olisi ollut estettävissä selän harjoitusohjelmalla.

”Tällä hetkellä panostetaan paljon työergonomiaan, mikä on tärkeää. Kuitenkaan pelkkä hyvä työergonomia ei missään tapauksessa riitä selän hyvinvoinnista huolehtimiseen. Selkää on harjoitutettava. Fyysisen työn tekijöitä selän harjoituttamisen tarve usein kummaksuttaa. – Heillähän selän ja vatsan alueen lihaksisto on jo erinomaisessa kunnossa. Tosiasiassa etenkin fyysisen työn tekijöiden tulisi huolehtia keskivartalon lihaksiston aktiivisesta harjoittamisesta. Hyvä lihaskunto edesauttaa työssä jaksamista ja vähentää äkillisten selkävaivojen tai heikosta lihaksistosta johtuvien työtapaturmien riskiä.

On ennustettavissa, että työnantajat alkavat lähitulevaisuudessa laskea tarkemmin nimenomaan selkävaivoista johtuvia sairauspoissaoloja. Sen jälkeen selän ja vatsan alueen lihaksiston huoltaminen nousee voimakkaasti esiin.

Olen tutustunut oman treenaamisen kautta CoreZone -ohjelmaan. Aloittaessani harjoittelun hämmästyin, miten huonossa kunnossa selän lihaksistoni oli.

Suosittelen kyseistä ohjelmaa lämpimästi jokaiselle!”

/ Pasi Lintala

ALKEISKURSSI

Harjoittelun tavoitteena on lisätä selän lihaksien ja nikamien liikkuvuutta hallitusti. Nikamien ja lihaksien käyttäminen turvallisesti lisää alueen aineenvaihduntaa ja mahdollistaa rakenteiden vahvistumisen. Nikamavälilihaksien vahvistuminen ehkäisee selkävaivojen syntymistä. Hallittu liike parantaa myös hermoston toimintaa. Kurssi on helppo ja tehokas tapa ehkäistä vakavien selkävaivojen syntymistä.

Alkeiskurssit alkavat:
6.2.2023

Kurssin kesto: 2kk

Ohjatut tunnit:
Maanantaisin klo 16.30-17.30

Hinta: 129€

Kuntosalipalvelut kuuluvat kurssin ajaksi käyttöösi.

Lisätietoja:
Sonja Viljanen 050 4525435
sonja@wasamove.fi

JATKOKURSSI

Oikein kohdistettu liike säännöllisesti suoritettuna on terveen selän perusta! Kurssilla varmistamme harjoittelusi jatkuvuuden ja turvallisen etenemisen. Selkäkonseptin rinnalla jatkokurssi syventyy enemmän niska- ja hartia-alueen ongelmien ennaltaehkäisyyn. Kurssi on helppo ja tehokas tapa edetä turvallisesti harjoittelussa.

Jatkokurssit alkavat:
Ilmoitamme kun uusi alkaa.

Kurssin kesto: 2 kk

Ohjatut tunnit:
Maanantaisin klo 17.30 – 18.30

Hinta: 129

Kuntosalipalvelut kuuluvat kurssin ajan käyttöösi.

ILMOITTAUTUMINEN

  AlkeiskurssiJatkokurssiSenioreiden alkeiskurssi

  Nimi (pakollinen)

  Osoite (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Sähköposti (pakollinen)

  Muuta

  Back To Top